Voortgang rond vervanging kantine

In de afgelopen weken hebben de besturen van IJsclub Radboud en Radboud Inline Skating niet stil gezeten.

Inmiddels is het zover, dat de leden formeel toestemming hebben gegeven de 'oude' kantine te vervangen door de 'tijdelijke' kantine van voetbalvereniging VVW uit Wervershoof.

Voor de financiering hebben de beide verenigingen elk een gift van € 5000,-- gekregen van de Rabo bank en ook de gemeente Medemblik staat positief in het financieel ondersteunen van dit plan.

Meerdere organisaties zijn aangeschreven om een financiële ondersteuning, wat ook heeft geleid tot resultaat!

Enkele ondernemers hebben zich voor een deel van de kosten garant gesteld.

Vergunning van de welstandscommissie is verleend en ook de bouwvergunning laat niet lang meer op zich wachten.

Dus.... het ziet er goed uit.

Moet ook wel, want op 30, 31 mei en 1 juni 2019 staat het Nederlands Kampioenschap inline skaten gepland op de banen in Medemblik en Wervershoof.

Dan moet de nieuwe kantine er wel staan. Zoals u kunt zien in het voorbij rijden wordt er hard gewerkt aan de nieuwe kantine.

(afbeelding hieronder: zo stond 'ie er bij VVW)

In de nieuwe opzet krijgt de kantine een ander buitenprofiel.